Laetitia staat in het AD

20-09-2024
Laetitia staat in het AD

 

Vorige week was een spannende week voor Laetitia, want een journalist en fotograaf van het AD kwamen langs voor een interview.

Bezoek van vreemden en zelfs bekenden geeft Laetitia veel stress, omdat zij zich heel erg bewust is van haar situatie en zij zich er heel ongemakkelijk bij voelt dat ze in bed ligt en iemand haar dan zo ziet.
Dus de dag dat het zover was dat de mensen van het AD langskwamen, wilde Laetitia er zo normaal mogelijk uitzien en wilde ze in haar rolstoel zitten. Hoe pijnlijk en intensief dat ook voor haar is.
Gelukkig waren de journalist en de fotograaf heel aardig en begrepen ze dat het moeilijk was voor Laetitia en nam dat uiteindelijk de stress een beetje weg.
Het interview was behoorlijk intensief en confronterend, omdat Laetitia zich juist zoveel mogelijk op andere dingen probeert te focussen en niet op de pijn en alles wat ze heeft meegemaakt de afgelopen zeven jaar. Maar ze deed het hartstikke goed! Hopelijk helpt het artikel om Laetitia de kans te geven de behandeling te krijgen die ze zo hard nodig heeft.

Het artikel kan je in het AD van zaterdag 21 september 2024 lezen in de Rotterdam editie.

Help jij Laetitia ook?!
Doneer en deel alle berichten van Hope for Laetitia via jouw social media en netwerk om Laetitia een groot bereik te geven.



Terug naar blog